HBI ramen + deuren. Altijd een lichtpunt.

Van huis uit eersteklas ramen en deuren: HBI

Al meer dan 60 jaar levert HBI-ramen en deuren in uitstekende kwaliteit en optiek, individueel gemaakt naar uw voorstellingen. Voor elke bouwtechnische situatie, elk design, voor energiezuinigheid, inbraakwering, toekomstgerichte huisautomatisering, detailgetrouwe reproductie van een historisch voorbeeld – de enige grens is uw eigen fantasie.

Wij vervaardigen onze HBI-ramen en -deuren met passie en volgens de beste ambachtstraditie om u het perfecte samenspel van design en functie te kunnen bieden. Ieder afzonderlijk element wordt doordacht tot in het kleinste detail en geproduceerd met uiterste zorgvuldigheid, zodat het dat zo belangrijke verschil maakt.

Ook bij het materiaal kunt u kiezen uit bijna onbeperkte mogelijkheden: van natuurlijk hout tot en met Formule 1-materiaal. Alleen het standaard HBI-programma biedt u al meer dan 1.000.000 combinatiemogelijkheden. Bovendien laat de veelheid aan accessoires (bijna) niets te wensen over.

Hier kunt u uw eigen ideale oplossing samenstellen, uw perfecte HBI-raam en uw perfecte HBI-voordeur!

Veilig wonen
Veilig wonen

Het aantal inbraken neemt toe! Daartegen kunt u uzelf en alles wat u lief is beschermen – met inbraakwerende HBI-ramen en -voordeuren.

meer

Energie-efficiënt wonen
Energie-efficiënt wonen

Bespaar tot wel 35 % op uw verwarmingskosten met energiebesparende HBI-ramen en ontdek hoe elegant smalle raamprofielen gebruik maken van de zonne-energie.

meer

Gezond wonen
Gezond wonen

Zorg nu heel eenvoudig en comfortabel voor een gezond woonklimaat in uw huis. Ramen van HBI zijn gekeurd emissiearm en leveren een bijdrage aan een gezond woonklimaat.

meer

Lichtdoorstroomde ruimten
Lichtdoorstroomde ruimten

Het worde licht! Meer daglicht, zonnewarmte, ruimtelijkheid en designveelvoud bij minder stroomkosten. HBI-ramen verhogen uw levenskwaliteit.

meer

Tijdloos mooi wonen
Tijdloos mooi wonen

Laat ook bij uw ramen en deuren uw heel persoonlijke stijl tot uiting komen. Waarom zijn speciale wensen voor HBI juist standaard en wat betekent 'moderne manufactuur'?

meer

Wonen in stijl
Wonen in stijl

Is uw huis een 'oldtimer'? Dat hoeft niet te gelden voor de ramen! Bij de HBI-monumentenramen gaan detailgetrouwe reconstructie en ultramoderne techniek hand in hand.

meer

Ontspannen wonen
Ontspannen wonen

Oren open bij het ramen kopen! Ontdek hoe schadelijk lawaai kan zijn en waarom u met geluidsisolerende HBI-ramen ook beter zult slapen.

meer

Comfortabel wonen
Comfortabel wonen

Kent u voordeuren die automatisch voor u opengaan, deuren met energie-opslag en ramen met afstandsbediening? Dat is wooncomfort met HBI.

meer

Barrièrevrij wonen
Barrièrevrij wonen

Ondanks lichamelijke handicaps toch gemakkelijk wonen, met drempelloze overgangen, speciale raamgrepen en nog veel meer. HBI ruimt elke hindernis uit de weg.

meer

VEILIGHEIDSVOORDEUREN


VEILIGHEIDSVOORDEUREN

Perfect beschermd door geavanceerde veiligheidstechniek, ingebouwde meervoudige vergrendeling, allerlei veiligheidsopties en moderne sleutelloze toegang.

meer

EYECATCHER


EYECATCHER

Een gietijzeren sierrooster aan de buitenzijde is een echte blikvanger en voor frisse lucht zorgt aan de binnenzijde een reinigingsvleugel die kan worden geopend.

meer

VOORDEURCONFIGURATOR


VOORDEURCONFIGURATOR

Eigen foto´s uploaden en gewenste voordeur zelf samenstellen

meer

Download


HBI ramen en deurenDownload ramen en dueren(4 MB)

Welke ramen en deuren passen bij uw huis en uw wensen? In de HBI-brochure vindt u op 44 pagina's de complete verscheidenheid van raamdesigns en oplossingen voor energie-efficiëntie, inbraakbeveiliging, geluidsisolatie en nog veel meer.

ˆ