HBI ramen + deuren. Altijd een lichtpunt.

Download


HBI ramen en deurenDownload ramen en dueren(4 MB)

Welke ramen en deuren passen bij uw huis en uw wensen? In de HBI-brochure vindt u op 44 pagina's de complete verscheidenheid van raamdesigns en oplossingen voor energie-efficiëntie, inbraakbeveiliging, geluidsisolatie en nog veel meer.

Van huis uit eersteklas ramen en deuren: HBI

Al meer dan 50 jaar levert HBI-ramen en deuren in uitstekende kwaliteit en optiek, individueel gemaakt naar uw voorstellingen. Voor elke bouwtechnische situatie, elk design, voor energiezuinigheid, inbraakwering, toekomstgerichte huisautomatisering, detailgetrouwe reproductie van een historisch voorbeeld – de enige grens is uw eigen fantasie.

Wij vervaardigen onze HBI-ramen en -deuren met passie en volgens de beste ambachtstraditie om u het perfecte samenspel van design en functie te kunnen bieden. Ieder afzonderlijk element wordt doordacht tot in het kleinste detail en geproduceerd met uiterste zorgvuldigheid, zodat het dat zo belangrijke verschil maakt.

Ook bij het materiaal kunt u kiezen uit bijna onbeperkte mogelijkheden: van natuurlijk hout tot en met Formule 1-materiaal. Alleen het standaard HBI-programma biedt u al meer dan 1.000.000 combinatiemogelijkheden. Bovendien laat de veelheid aan accessoires (bijna) niets te wensen over.

Hier kunt u uw eigen ideale oplossing samenstellen, uw perfecte HBI-raam en uw perfecte HBI-voordeur!

ˆ